Aanmelden

Kinderdagverblijf / buitenschoolse opvang / Peuterspeelzaal

Voordat u uw kind aanmeldt, kunt u uitgebreid kennismaken met de medewerkers (en de manager) van het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang en wordt u rondgeleid op de locatie van uw voorkeur. Voor de start van de opvang krijgt u bovendien een intakegesprek met een pedagogisch medewerker. Alle praktische zaken rondom de opvang van uw kind komen in dat gesprek aan de orde. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de administratie, T.0345 - 639 555.

Ons informatiepakket (met inschrijfformulier) kunt u aanvragen via de administratie.
Na ontvangst van het inschrijfformulier plaatsen wij uw kind volgens het plaatsingsbeleid van SKCN (op te vragen via onze administratie). De opvang begint naar keuze op de 1e of 16e van de maand. Vervolgens ontvangt u een plaatsingsovereenkomst, die definitief wordt als u deze ondertekent en retourneert.


Gastouderopvang

Bij het gastouderbureau vindt het kennismakingsgesprek plaats nadat u het aanmeldingsformulier hebt ingestuurd. Een medewerker van het gastouderbureau neemt contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek komen alle facetten van gastouderopvang aan bod, worden uw wensen ge├»nventariseerd en uw vragen beantwoord. Aan de hand van dit gesprek zoeken de medewerkers van het gastouderbureau een geschikte gastouder, waarmee u kennis kunt gaan maken. De opvang kan op elke dag van de maand beginnen. De plaatsingsovereenkomst ontvangt u ter ondertekening tijdens het zogenaamde koppelingsgesprek met een medewerker van ons gastouderbureau bij de gastouder thuis.

Het informatiepakket kunt u rechtstreeks bij ons aanvragen.