< Terug naar locaties

Buitenschoolse opvang Burchtkanjers

Open per 1 november 2019.

In de nieuwe accommodatie van S.V. Meerkerk De Burcht vindt u onze nieuwe bso Burchtkanjers.
De oudere kinderen (7+) kunnen terecht in deze, speciaal op hun leeftijd afgestemde, bso.

Activiteiten

Bij bso Burchtkanjers kunnen kinderen naar hartenlust spelen en sporten. Sportvereniging S.V. Meerkerk biedt veel buitenruimte met voetbal- en speelvelden. Het is heel groen en een ideale omgeving voor verschillende sporten en spellen. Het gebouw is ruim en modern. Naast de nieuwe sportmogelijkheden blijven we ook andere activiteiten aanbieden, zoals knutselen, spelletjes doen en lezen. Spelen bij bso Burchtkanjers is immers vrije tijd en uw kind kan kiezen waar hij of zij zin in heeft.

Werkwijze

Bso Burchtkanjers is vanuit school ongeveer 12 minuten lopen. Kinderen die een fiets bij zich hebben, lopen mee met de fiets aan de hand. Een geruststellende gedachte is dat er altijd een pedagogisch medewerker meeloopt en dat wij voor veiligheidshesjes zorgen, zodat de kinderen goed zichtbaar zijn in het verkeer. Bij aankomst op de bso eten en drinken we gezamenlijk.

Tijdens de voorschoolse opvang en als de groepen zijn samengevoegd zoals op de vrijdagen, blijft de opvang voor alle leeftijden bij bso Torenkanjers in basisschool De Rank.

GGD rapport
Landelijk registratienummer
284.362.402

Openingstijden

ma, di en do 15:00 - 18:30 uur

Manager
Marianne Koens
m.koens@skcn.nl
T. 0345-639 552 / 555 (ma + do)
T. 0347-342 519 (wo- en vr-ochtend)

Contact

Bso Burchtkanjers
Burggraaf 5
4231 ZJ Meerkerk
Tel. 06 - 39 69 23 42