< Terug naar locaties

Peuterspeelgroep Juultje

Peuterspeelzaal Juultje is gevestigd in het mooie, nieuwe en lichte gebouw van de Julianaschool in Leerdam Oost. De ruimte waarin de peuterspeelzaal is gevestigd, wordt 's middags gebruikt door bso de Hofkanjers. Het veilige speelplein is ingericht met speeltoestellen en er is ruimte om te rennen en te fietsen.

Werkwijze

Tussen 8:45 en 9:00 uur kunt u uw kind brengen. Er is dan even tijd voor een gesprekje met de leidster of om even iets samen met uw kind te doen. De ochtend begint met vrij spel. Vaak bieden we daarna een creatieve activiteit aan. Na het spelen ruimen we gezamenlijk op. Daarna gaan de kinderen in een kring zitten voor een gezamenlijke activiteit en is er tijd om iets te eten en te drinken Na de kring is er tijd voor buitenspelen, dansen of bewegingsspelletjes. Van 11:15 tot 11:30 uur kunt u uw kind weer op komen halen. U heeft dan de gelegenheid te kijken wat u kind gedaan heeft of voor een gesprekje met de leidster.

Piramide

Alle leidsters hebben een opleiding gevolgd om te kunnen werken met het educatief programma Piramide. Piramide is een VVE methode waarin een aantal weken één thema centraal staat. Rondom de thema’s worden activiteiten georganiseerd en leren de kinderen woorden en begrippen. Voor observatie en toetsmomenten gebruiken de leidsters het peutervolgsysteem dat bij Piramide hoort.
Landelijk registratienr.
1736.80.197

Openingstijden

ma t/m vr
8:45 – 11:30 uur

Peuteropvang

maandag en donderdag
7:30-13:00 uur


Manager
Trudy van Dalen
t.vandalen@skcn.nl
T. 0345-639 568 / 556
Aanwezig op ma t/m do.

Contact

Juultje
Kon. Emmalaan 45
4141 EA Leerdam
T. 06 - 441 419 40