< Terug naar locaties

Buitenschoolse opvang Waterkanjers

BSO Waterkanjers is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en gevestigd in basisschool De Sterrekijker. Kinderen van deze basisschool en basisscholen Floris Radewijnz en Koningin Wilhelmina zijn hier van harte welkom. De jongere kinderen kunnen bij BSO Eilandkanjers terecht. 

Werkwijze

Bij aankomst op de BSO krijgen de kinderen iets te eten en te drinken. Daarna is er tijd voor binnen- en/of buitenactiviteiten.

Activiteiten

Dagelijks is er voor elke groep een ‘activiteit van de dag’. We stimuleren de kinderen om aan deze activiteiten mee te doen, maar ze hoeven dit niet. De BSO is immers vrije tijd; niets moet, veel mag! Een overzicht van de activiteiten die bij het thema van die periode horen, hangt op de groep. Kinderen kunnen zo zelf kiezen uit de activiteiten. We bieden zoveel mogelijk afwisselende activiteiten aan: waaronder creatief, sport en spel, natuur en techniek.
In de nabij gelegen talentstudio's Muziek en Techniek prikkelen we het ontdekken van het eigen talent van de kinderen.

Vakantieopvang

Voor de vakanties wordt steeds een aantrekkelijk en afwisselend vakantieprogramma samengesteld.
Eenmaal per jaar – eind juni – gaan de kinderen vanaf 7 jaar van de BSO’s in Leerdam en Asperen op kamp; een nachtje kamperen met daaromheen op vrijdag en zaterdag een activiteitenprogramma.
Landelijk registratienummer
324.832.576

Openingstijden

Bso
ma, di en do van 14:30 - 18:30 uur

Locatiemanager

Joke Broer
j.broer@skcn.nl
T. 0345-639 552 / 555
Aanwezig op ma, di, do en vr-ocht.


Contact

Bso Waterkanjers
Drossaardslaan 72
4143 BD Leerdam
Tel. 06 - 39 69 23 44