Tarieven SKCN Peuterwerk 2018

De kosten voor de verschillende onderdelen van Peuterwerk zijn als volgt.

Opstapje (voor kinderen van 1½ jaar tot 2 jaar en 4 maanden)

  • Eenmalige inschrijfkosten van € 10,-.
  • Deelname kost € 15,- per 5 maanden.

Peuterspeelzalen Leerdam en Schoonrewoerd
(voor kinderen vanaf 2 jaar en 4 maanden)

  • Voor twee dagdelen per week betaalt u € 58,- per maand.
  • Kinderen met een VVE-indicatie bezoeken de peuterspeelzaal vier dagdelen per week, waarvoor u in totaal € 27,50 per maand betaalt.
  • Indien u een minimum inkomen heeft (in 2018 maximaal € 2300,- bruto per maand), kunt u in aanmerking komen voor de 10-euroregeling. U betaalt dan € 10,- per maand (geldt vooralsnog tot augustus/september 2018)

De zes weken zomervakantie worden niet berekend.

Peuterspeelzalen Meerkerk en Lexmond

  • Voor twee dagdelen per week betaalt u €58,- per maand.
  • Het is mogelijk uw kind een dagdeel extra te laten komen, hiervoor betaalt u €29,00 bovenop de ouderbijdrage van €58,- per maand.
  • Kinderen met een VVE- indicatie bezoeken de peuterspeelzaal vier dagdelen per week. 


Peuterspeelgroep Piggelmee

Omdat ouders voor peuterspeelgroep Piggelmee kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen is de tariefstelling hier voor ouders uit de gemeente Lingewaal anders dan bij de hierboven genoemde peuterspeelzalen.

Ouders die beiden werken
 betalen €7,45 per uur dat is €149,- per maand voor 2 dagdelen (let op: dit is bruto, de kinderopvangtoeslag gaat hier nog vanaf). De zomervakantie wordt niet berekend, zodat er 10 ½ maand in rekening wordt gebracht. Het totaal bedrag is verdeeld over 12 maanden in verband met de regels die gelden voor de kinderopvangtoeslag.

Kostwinnergezinnen betalen voor 2 dagdelen per week, €52,- per maand. Voor een dagdeel, de woensdagochtend betaalt u €26,-per maand. De zes weken zomervakantie worden niet berekend, er wordt 10 ½ maand in rekening gebracht. 


Informatie en inschrijven

SKCN Peuterwerk
Energieweg 15-a
4143 HK Leerdam
T. 0345-639 556